Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 17 van de #stamperschallenge: het moeilijkste is….

Ontwerp zonder titel (258)

Het moeilijkste is eigenlijk: kiezen. Want Stampin’ Up! heeft zoveel mooie producten. Ik wil eigenlijk met heel veel sets uit de najaars catalogus iets maken maar ben nog niet toe aan de kerst dus heb ik gekozen om geen kerstkaart te maken en voor iets moeilijks: een shaker kaart. Dat is altijd een gedoe. Maar dankzij Stampin’ Up! is dat echt zo gemakkelijk geworden.

Ik heb de Still Scenes Bundel genomen. Hierin zit een een geweldige stempelset en bijpassende Dies waarmee je hele leuke schuddebol kaarten kunt maken. Echt zo leuk met sneeuw en hertjes en bomen en beren Dies.

Stampin’ Up! verkoopt ook Shaker Domes, waardoor deze kaarten super simpel te maken zijn. Hieronder vindt je een uitleg filmpje van Stampin’ Up!

Stampin’ Up! Still Scenes

Ik vond de 2 ijsbeertjes dies zo schattig maar omdat ik een geboortekaartje wilde maken heb ik er bruine Crumb Cake beren van gemaakt. Een mama beer met een schattig klein baby beertje. Je voelt de liefde dus vandaar de hartjes. Deze heb ik gemaakt met een Die uit de Stitched Be Mine Dies. Ik heb er nog wat Snowflake Sequins aan toegevoegd. De teksten komen uit de Bloemen Zeggen Meer en de Van Alles Wat stempelsets, Om het helemaal af te maken heb ik er nog een strik opgeplakt met glue dots. Zo leuk als je er mee schudt:

Ik ben helemaal blij hoe mijn kaartje is geworden, en weer een bewijs dat als je Out of The Box denkt, een kerstproduct ook gewoon het hele jaar door kunt gebruiken. Want je kunt er ook hele mooie verjaardagskaarten mee maken.

Wil je meer weten over de Shaker Domes of een bestelling plaatsen mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten: 

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampinup, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s