Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

1000ste Instagram bericht!!!!!!!

1000ste Instagram bericht

Vandaag sla ik een dagje over met de #stamperschallenge. Vandaag vier ik namelijk dat ik mijn 1000ste bericht op Instagram geplaatst heb. Lang gedacht wat voor bericht het moest worden maar ik heb gekozen voor een foto samen met Mandy en veel van mijn vriendinnen uit ons Team The Lovely Stampers. Is al van even geleden. Tijdens een dag die georganiseerd was door Michelle Last en Jenni Pauli. Zo fijn dat we altijd terug kunnen vallen op dit super team met onze geweldige Team leidster Helene den Breejen.

Als je hulp nodig hebt, steun of gewoon om lekker te lachen is er een harde kern van vriendinnen die je steunt op je reis met Stampin’ Up! Meiden jullie zijn toppers.

IMG_8176.JPG

We doen allemaal ons best om net zo groot te worden als Helene, Michelle en Jenni. Ieder op zijn eigen manier want dat is het mooie van Stampin’ Up! je bent onafhankelijk en mag het zelf indelen zoals het voor jou goed voelt. Wil je alleen hobby demo zijn voor de korting, prima. Wil je workshops geven, hartstikke goed maar wil je dat niet, ook best. Ik hik er nog steeds tegen aan om filmpjes op te nemen maar heel eerlijk ik had ook nooit kunnen denken dat ik een Instagram account zou hebben waar ik nu al 1000 keer iets op heb gezet van ons eigen bedrijfje Madebyinepie. Super trots ben ik, en op naar de volgende mijlpaal.

0fce50d0-547e-4ade-9633-f0f2a97452eb (1).JPG

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie, Over mij, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s