Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 20 van de # stamperschallenge: een one sheet wonder

Ontwerp zonder titel (265)

Wat is een one sheet wonder hoor ik velen van jullie al denken. Dit is dat je kaarten maakt met 1 vel DSP. Op internet zijn er veel voorbeelden te vinden maar de meeste van 12″ bij 12″. En ik wilde een 6″ bij 6″ one sheet wonder doen. Dus dacht ik he, dat kan ik toch zelf! Dus een gridpapier van mijn Stamparatus gepakt , de 6″ bij 6″ lijnen uitgetekend en toen ben ik gewoon lijnen gaan trekken. Ik begon met 1″ verticaal, dus helemaal naar beneden, toen 2″ horizontaal dus van links naar rechts, en zo ben ik verder gegaan.

Ontwerp zonder titel (263).PNG

Daarna deze uitgesneden uit een vel DSP uit de Wrapped in Plaid serie.

Ontwerp zonder titel (262).PNG

Ik had als basis kaarten, de kleuren uitgekozen die in het DSP zitten en wel: Shaded Spruce, Night of Navy, Cherry Cobler en Whisper White.

Ontwerp zonder titel (264).PNG

De losse stukjes heb ik verdeeld over de kaarten en toen kon het echte ontwerpen beginnen. Zo leuk om jezelf uit te dagen met die stukjes leuke kaarten te maken.

Kaart 1: Ontwerp zonder titel (269)

Kaart 2:Ontwerp zonder titel (266)

Kaart 3:Ontwerp zonder titel (267)

Kaart 4:Ontwerp zonder titel (268)

Hieronder kun je zien welke stukjes ik voor welke kaart gebruikt heb.

Ontwerp zonder titel (270).PNG

Ik heb de bijbehorende Perfectly Plaid Bundel gebruikt en de mooie Pinewood Planks Embossing Folder, Versamark en Gold Embossing poeder en de Support Ribbon Framelits om de strikjes op de cadeautjes te maken. Deze template ga ik zeker vaker gebruiken. Ben best trots op mezelf. Hoe vinden jullie de kaartjes geworden en welke is jullie favoriet?

Voor bestellingen of meer info mail ons op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, One Sheet Wonder 6"x6, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s