Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 22 van de # stamperschallenge: ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Ontwerp zonder titel (271)

Deze uitdaging vond ik lastig. Wat moest ik hiermee? Uiteindelijk besloot ik een Peek-A–Boo kaart te maken. Dit is al een oude fun fold kaart. Maar ik had hem al even niet gemaakt. Van Mandy had ik de leuke set We’ll Walrus Be Friends geleend dus wist ik dat ik de grappige Walrus wilde gebruiken. Vooral ook omdat hij zo leuk zijn pootjes voor zijn ogen houd,paste dan perfect bij : ik zie , ik zie wat jij niet ziet .

Omdat ik niet de bijbehorende High Seas embossing folder heb heb ik gekozen voor de Swirls & Curls embossing folder. Ik heb de tutorial van Meg Loven gebruikt en het iets aangepast ivm de maat van ons cardstock .

Peek-A-Boo Flip Card

Het is even opletten waar je de cirkels ponst maar eigenlijk vrij eenvoudig en een super leuk effect. Mijn zoon Dennis had een verjaardags kaart nodig voor een vriend die 20 werd en vond deze helemaal leuk.

De Walrus stempelafdrukken heb ik ingekleurd met mijn Stampin’ Blends. En voor de binnenkant heb ik de Birthday Backgrounds stempelset gebruikt. De teksten komen uit de We’ll Walrus Be Friends set.

Stampin' Up!

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet: de tweede verstopte Walrus. Ik ben benieuwd hoe mijn teamgenootjes deze uitdaging vorm hebben gegeven.

Ik heb een klein filmpje gemaakt om het effect beter te laten zien:

Voor bestellingen en info: mail ons op madebyinepie@gmail.com. We helpen jou graag!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, Ponsen, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s