Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 23 van de #stamperschallenge: embossing

Ontwerp zonder titel (273)

Deze kaart heb ik gemaakt voor Willems verjaardag. De basiskaart van Real Red heb ik eerst compleet in de Scripty embossing folder gedaan. Dit is zo’n mooie embossing folder die je voor heel veel gelegenheden kunt gebruiken. De auto, tandwielen en de tekst komen uit de Geared Up Garage. Voor een autogek als Willem de perfecte set. De auto heb ik ingekleurd met mijn Stampin’  Blends.

Ik vond het leuk om ook de Heirloom Frames Dies en 3D embossing folders te gebruiken. Die vind ik ook zo mooi! Je snijdt eerst het frame uit en daarna stop je het in de bijbehorende embossing folder. Zo gaaf. Het hartje komt uit de Stitched Be Mine Dies set. Die heb ik met een dimensionals opgeplakt met daaronder silver metallic thread. De radertjes in zilver foil maken de kaart af. Willem was erg blij met zijn kaart. Ik vond het erg leuk om de toch wat vrouwelijke, klassieke Heirloom Frames Dies en 3 D embossing folder te gebruiken op een stoere mannelijke kaart. Out of the box denken.

IMG_8275.JPG

Willem krijgt voor zijn verjaardag een BBQ die hij in zijn nieuwe rijdende BBQ/Bar tafel  wil bouwen.  Maar omdat het BBQ seizoen bijna is afgelopen is kopen we die pas volgend jaar.  Voorlopig gebruiken we dus de Skottelbraai. En omdat hij verrijdbaar is kon hij tijdens het bakken gewoon TV kijken: ideaal.

aa4d2e54-6e85-4dee-b219-76f7bb37f81d.JPG

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Embossen

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s