Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 25 van de #stamperschallenge: quote

 

IMG_8307Normaal plaats ik hier iedere zondag een Quote. Maar door deze stamperschallenge zit ik in een heel ander plaatsings ritme. Nadat deze is afgelopen ben ik er gewoon weer met Makkelijke Maandag etc.

Mijn Quote van vandaag is: Its never get easier, you just get better.

Deze quote draag ik op aan mijn zoon Dennis. Al jaren is voetbal zijn passie . Als klein manneke begonnen bij de Droppeltjes hier in Geldrop, daarna na een paar seizoenen gescout door PSV en daar 2 jaar mee mogen doen. Helaas net niet goed bevonden terug gegaan naar Geldrop en opeens besmet met het zaalvoetbalvirus. En daar bleek hij heel goed in te zijn. Bij Fc Eindhoven Futsal maakt hij zijn debuut toen hij 18 was, daarna op zijn 19e al zijn debuut bij het Nederlands Elftal. Mooie dingen meegemaakt, landskampioen en bekerwinnaar met Fc Eindhoven Futsal. En nu gisteravond weer gescoord voor Oranje. Zijn derde goal alweer, bij de eerste waren we erbij met ons hele gezin. En ook gisteren waren zijn zus en zwager en wij aanwezig. Twee en half uur over de heenreis gedaan, niet weten of hij speelt maar toch gegaan voor hem. En dan zie je hem spelen en ook nog scoren: super.

Hij heeft 2 blessures achter de rug en zich weer terug geknokt. Heeft het mega druk met vriendin, familie, vrienden,studie, en het voetballen bij Fc Eindhoven Futsal en Oranje. Maar doet het super. Its never get easier, you just get better! We hebben hem steed meer zien ontwikkelen en er staat nu echt een man op het veld.

Supertrots ben ik op al mijn kinderen, maar deze quote is dus speciaal voor mijn oudste zoon.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Quote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s