Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 26 van de #stamperschallenge: nazomeren

IMG_8330

Vandaag is het een moeilijke dag, de sterfdag van mijn man. Het gemis is juist op zo’n dag heel groot en herinneringen van die dag schieten de hele dag door mijn hoofd. Het is ook echt herfstweer, dus van nazomeren is echt geen sprake van vandaag. Het enige zonnige is de bos bloemen die ik van mijn vriendin kreeg vandaag.

Stampin' Up!

Ik heb dus gekozen voor een kaart die ik al gemaakt had en nog niet hier gedeeld heb. Het is een super makkelijk model, dat gewoon plat gevouwen in een envelop kan. Het mooie Perennial Essence Dsp is zo mooi, dat de kaart weinig nodig heeft. De bloemenstempel plus tekst komt uit de bijbehorende stempelset: Floral Essence. Zeker 1 van mijn favoriete stempelsets. Ik heb gestempeld op Whisper White en deze daarna uitgestanst met de Stitched Nested Labels Dies en deze daarna opgeplakt op een maatje grotere label in Gorgeous Grape cardstock.

Ontwerp zonder titel (275)

Eenvoudig maar mooi kaartje toch?

Wil je een bestelling plaatsen of je aanmelden voor Kerst en Kaart, Koffie en Kaart of zelf een workshop datum willen kiezen mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com we helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s