Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 27 van de #stamperschallenge: favoriete kleur

Ontwerp zonder titel (276).PNG

Nou dit is echt de makkelijkste uitdaging! Vanaf het begin is mijn favoriete Stampin’ Up! Kleur: Bermuda Bay!

Die kleur doet iets met mij. Komt heel veel terug in mijn huis. Doet me denken aan de zee in vakantielanden en maakt me blij.

Ontwerp zonder titel (277)

Ook in de Boeddah die ik op Atelier Riel hier in Geldrop(https://atelier-riel.nl/) heb gemaakt komt deze kleur erg vaak voor. Deze hangt op onze slaapkamer en iedere keer als ik hem zie wordt ik blij en rustig.

 

 

Stampin’Up! Heeft nog heel veel mooie kleuren. En er is bijna alles te krijgen in diezelfde kleur.bijvoorbeeld cardstock, Refill, Ribbon, Stampin’Write Markers, Stampin’Blends. Wat is jouw favoriete kleur?

color-collections 2018

 

Liefs Ine en Mandy

Stampin’ Up! Producten:

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s