Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

De laatste dag van de #stamperschallenge: wat jij wilt.

IMG_7268

Nog net op het nippertje kan ik deze blog plaatsen en heb ik alle dagen van de challenge mee gedaan. Het was erg leuk maar vanaf morgen pak ik mijn oude routine weer op.

“Wat jij wilt” is de uitdaging en dat kan natuurlijk van alles zijn, Maar wat ik wil is morgen een bestelling plaatsen bij Stampin’ Up! want het nieuwe kwartaal begint dan. En ik heb nog wat wensen op mijn verlanglijstje staan en benodigdheden voor onze Kerst en Kaart. Je kunt jezelf nog steeds op geven voor zaterdag 30 november via madebyinepie@gmail.com 14 december zit al helemaal vol.

Aanstaande maandag 7 oktober is weer onze maandelijkse Koffie en Kaart, je bent van harte welkom van 14.00 uur tot 16.00 uur. Meer info vindt je onder het kopje evenementen.

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s