Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: kaartje voor ons mam

Vandaag wordt mijn moeder geopereerd en omdat ze 91 jaar is, hartpatient is en astma heeft, maak ik me grote zorgen. Gisteravond nog bij haar geweest en had ze nog praatjes zat nu dus afwachten hoe ze uit de narcose komt.

Mijn moeder was altijd creatief bezig, naaien, breien, tapijten knopen, schilderen. Noem het maar op. Dat heeft ze dus doorgegeven aan haar dochters en ook de kleindochters. Zo jammer dat ze door haar slechte ogen dit niet meer kan want wat had ze graag met mij samen nog kaarten gemaakt. Gisteren natuurlijk ook een mooi kaartje voor haar meegenomen om haar succes en sterkte te wensen met de operatie. En nu dus een mooi kaartje gemaakt voor na de operatie. Als ik namelijk stress heb ga ik lekker aan de gang met mijn Stampin’ Up! spullen om te ontstressen. Oh en ik had ook al een grote bestelling gedaan vanochtend, want ja het was stress eten of stress shoppen haha.

Voor de basis van mijn kaart heb ik de Magnolia Lane Specialty Memories & More cards & Envelopes gebruikt. Hele mooie kraft kaarten en enveloppes met een mooi wit glanzend randje. En met een mooi inlegvel voor in de envelop. Het mooie grote hart komt uit de Stitched Be Mine Dies en de woorden uit de Well Written set. De I is eigenlijk een uitroep teken maar vond dit wel een mooie i hihi. De kleine hartjes die ik op het hart heb gestempeld  komen uit de Forever Lovely set. Ik denk dat mijn moeder heel blij zal zijn met dit kaartje.

Ontwerp zonder titel (281)

Ik ben net gebeld door de chirurg: de operatie is goed gelukt en ons mam heeft de operatie goed doorstaan! Yes wat een opluchting: zo superblij!

Fijne dag iedereen,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Over mij, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s