Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag? Flapjes kaart.

Stampin' Up!

1 Keer in de maand doe ik mee aan een kaartenswap ( Happy Mail Swap)van Online Stampin Party NL een facebook groep waar ik lid van ben. Je krijgt dan een maatje aangewezen waar jij dan een kaart voor maakt met het patroon die de beheerders van de groep aanleveren.

Deze keer was het patroon een Cross over Gatefold kaart. Door mij heel oneerbiedig een flapjes kaart genoemd haha. Het leuke was dat ik deze keer gekoppeld was aan een team genootje Masjenka. En omdat wij afgelopen zaterdag teamdag hadden konden wij de kaartjes meenemen ipv op de postv te doen. Superleuk om te zien hoe anders de kaartjes eruit zien.

Omdat ik nog restjes over had van haar kaart heb ik voor vandaag dezelfde kaart nog een keer gemaakt maar dan met andere teksten. De teksten en stempels komen uit de Nederlandse set Pluk de dag waar ook de uitgeponste bloemen uit komen. Het DSP is de Perennial Essence DSP die behalve de mooie paars blauwe tinten ook deze gele uitvoering heeft: super mooi DSP.

Stampin' Up!

Wil je een bestelling doen dan helpen we jou graag, aanstaande maandag is weer onze maandelijkse Koffie en Kaart en ben je weer van harte welkom van 14.00 uur tot 16.00 uur hier op de Faramir 23 te Geldrop. Aanmelden en meer info via madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s