Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: doosje voor mijn moeder

Stampin' Up!

Dinsdag ben ik samen met Mandy ons mam gaan opzoeken in het ziekenhuis. Ik had de kaart bij en natuurlijk een klein cadeautje. Waar je ons mam altijd blij mee maakt zijn chocolaatjes. Ik had nog hele lekkere Tiramisu chocolaatjes uit Florence hier thuis liggen. Mijn moeder had die van Mandy en mij gekregen als cadeautje uit Italie maar die waren al snel op: zo lekker vond ze die. Ik had nog een doos hier staan en heb er toen een paar voor haar uitgepakt. Nu moest ik alleen nog snel een verpakking maken.

Ik heb gekozen voor de nieuwe gouden Pizza doosjes. Deze staan in de herfst/winter catalogus op pagina 13 maar ik dacht deze past perfect bij de verpakking van de chocolaatjes want daar zit ook goud in.

Ontwerp zonder titel (287).PNG

Dus de chocolaatjes erin gedaan maar toen moest ik de doos nog versieren want anders was het wel heel saai. Ik heb toen met de grote Margriet uit de Pluk de Dag set, 2 bloemen gestempeld in Pineapple Punch inkt op Whisper White cardstock. Daarna deze uitgeponst met de grote Daisy pons. De bloemen heb ik op elkaar geplakt zodat de blaadjes verspringen. Daarna met de Sprig pons 2 takjes uit Vellum geponst en deze bevestigt op de dimensional die ik onder de bloem had gedaan. Voor de extra Bling Bling een gouden Faceted Gem in het hart van de bloem geplakt.

Op Whisper White cardstock nog het woordje Liefs gestempeld en dit uitgestanst met een Rectangle Stitched Die. Die op het doosje geplakt en het was helemaal af.

Ontwerp zonder titel (289)

Mijn moeder vond het doosje alleen al geweldig en toen ze de chocolaatjes zag was ze helemaal blij. Missie geslaagd dus.

En weer een bewijs dat je de doosjes gewoon door het jaar heen kunt gebruiken. Ook erg leuk voor een jubileum of trouwdag. Later zul je hier vast wel een kerstversie zien maar nu nog even niet. Wil jij de doosjes ook bestellen mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com we helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s