Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: beterschapskaartje

Stampin' Up!

Gisteravond weer naar ons moeder in het ziekenhuis geweest. Ze heeft nog veel pijn en kan zo echt niet naar huis. Dus vanochtend gaan mijn schoonzus en ik haar in het ziekenhuis ophalen en brengen we haar naar Grave naar een Zorghotel. Daar kan ze rustig herstellen. Het is helaas wel ver, een uur rijden, maar we waren super blij dat er nog ergens een plaatsje voor haar vrij was.

Bij Stampin’ Up! hebben we een geweldige set : Back on Your Feet. Deze set heeft mooie teksten en schattige diertjes die je mooi kunt inkleuren met de Stampin’ Blends.

Ik heb gekozen voor de schattige schildpad. Hij kijkt echt zo ongelukkig van help, wie kiepert mij weer terug op mijn pootjes. De basis van mijn kaart is een Very Vanilla notecard. De tekst en schildpad heb ik gestempeld met Memento Tuxedo Black inkt. Toen heb ik mijn Blends gepakt in de kleuren Old Olive Light en Dark en Granny Apple Green Light en Dark. Het oogje heb ik met Daffodil Delight Light gekleurd en de grond met Crumb Cake Dark en Light. Toen mistte ik nog wat op de kaart en heb ik een tak uit de set Colorful Seasons gebruikt, die ik in Crumb Cake inkt heb gestempeld. Nog wat Wink of Stella voor de Bling Bling en 3 Noble Peacock Rhinestones.

Ontwerp zonder titel (297)

 

Een eenvoudig maar schattig kaartje met een duidelijke boodschap. Ik denk dat ik met de andere 2 diertjes ook zo’n notecard ga maken en misschien nog wel een leuk doosje er om heen zodat je een leuke beterschaps set hebt. Wordt vervolgd dus.

Wil je deze set ook in je bezit krijgen mail ons dan op Madebyinepie@gmail.com dan helpen we jou graag met je bestelling.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s