Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag weekoverzicht: #worldcardmakingday

Vandaag 5 oktober is World Card Making Day. Duizenden demonstrators van Stampin’ Up! maken,sturen of geven vandaag kaarten. Echte post is zoveel leuker. Het is zo fijn om lekker creatief bezig te zijn en daarna iemand er erg blij mee te maken.

Ik zal het de komende tijd erg druk hebben met op en neer te gaan naar ons mam, dus kan het zijn dat mijn blog erg laat online staat of dat ik zelfs een keertje over moet slaan. Maar hopelijk heb ik iedere dag wel even tijd om iets te maken. Zonder dat rustmomentje van even lekker stempelen. knippen en plakken hou ik dit jachtige leven niet vol.

Wil je graag ook zo’n rustmomentje op een dag neem dan contact met ons op en we helpen jou graag om een bestelling te plaatsen met basismateriaal zodat je thuis lekker aan de gang kunt gaan. Wil je liever het eerst uitproberen kom dan gezellig naar de Faramir 23 bijvoorbeeld aanstaande Maandag tijdens onze Manndelijkse Koffie en Kaart. Aanmelden of meer informatie krijgen kan via madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s