Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: I am a strong woman because a strong woman raised me.

Vandaag met Mandy en haar man op bezoek gegaan bij mijn moeder. Eerst langs haar huis om kleding op te halen en haar laptop. Ja mijn moeder van 91 zit nog gewoon op Facebook en speelt Farmville met mensen over de hele wereld.

Toen we bij haar kwamen in Velp vond ik haar er moe uitzien en ze was ook misselijk en had last van haar hart ( haar rikketik zoals zij het zegt) maar zodra ze haar kleindochter zag leefde ze helemaal op. Via Mandy’s telefoon kon ze ook FaceTimen met Nick, Dennis en Michael. Nou dan straalt ze en babbelt er op los.

Ja een krasse dame van 91. En op deze foto zie je twee lieve sterke vrouwen waar ik superveel van hou! En ik ben supertrots op mijn 2 kanjers❤️

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s