Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: de nieuwe Paper Trimmer is binnen!

Over makkelijk gesproken : Yeah de nieuwe PaperTrimmer van Stampin’Up! is binnen! Superblij mee want ik was helemaal fan van de oude Trimmer. Maar door problemen met de fabrikant van de mesjes die geen goede kwaliteit mesjes kon leveren moest Stampin’ Up! op zoek naar een andere leverancier.

Gelukkig lijkt de nieuwe trimmer op de oude maar dan een verbeterde versie. Grotere mesjes, betere arm die stabieler en mooi doorloopt zodat je beter de 16 cm aanduiding kunt zien.

Mooi plat design al zullen sommigen het opbergvakje missen. In het midden nog een keer een maataanduiding. En weer de mogelijkheid om te rillen en te snijden.

Ook de prijs is zeer aantrekkelijk €30,00 en 4 mesjes voor 14,50. Wij als demonstratrices mochten hem al eerder bestellen, wanneer het voor jullie als klanten verkrijgbaar is weten we nog niet maar hou onze website in de gaten voor de besteldatum. Wij helpen jullie dan graag !

Vanmiddag is er weer onze maandelijkse Koffie en Kaart middag: zin in! 4 november is de volgende dus schrijf het op in je agenda. Woensdagavond 16 oktober is er weer workshopavond en deze keer gaan we een minialbum maken. Voor meer info: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s