Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: Cadeau verpakking en Koffie en Kaart resultaten.

IMG_8604 (1)

Gisteravond ging ik naar het theater in Eindhoven al een hele tijd geleden had ik kaartjes besteld van Dennis van Aarssen, de winnaar van de Voice. Vanaf het begin was hij onze favoriet. Heerlijk die muziek, die hoor je veels te weinig. Helaas is Willem ziek dus kon hij niet mee, maar mijn lieve vriendin Aggie ging graag mee. Alvast voor haar verjaardag. De show was geweldig heerlijk met de Big Band, het swingde de pan uit. Na afloop heb ik een cd gekocht voor Willem als pleister op de wonde. En natuurlijk wilde ik een handtekening erop en heeft Dennis er  “Voor Willem” op gezet, super lief. En hij wilde ook nog met mij op de foto.

Thuis heb ik er eerst nog een leuke verpakking voor gemaakt. Ik had nog papier op tafel liggen van de Koffie en Kaart middag dus dat kwam goed uit. Ik heb er een soort envelopje van gemaakt, door aan het lint te trekken komt de cd eruit.

Ontwerp zonder titel (302).PNG

De Tekst “To my Always from your Forever”paste perfect. Kijk maar naar de titel van de cd:

IMG_8628.JPG

De tekst komt uit de mooie Well Saidstempel set. Het Woven Treads DSP heb ik eerst nog bestempeld met de Handwritten stempel. De cirkels zijn ponsen die ik met een dimensional op elkaar heb geplakt. Nog wat Rhinestones voor de Bling Bling en mijn cadeau was klaar. Mijn zieke vriendje was er super blij mee.

Hieronder zie je nog de resultaten van onze gezellige Koffie en Kaart middag. Het model heb ik van Sandra Korten van de Online Stampin Part.nl kaarten swap.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Super trots weer op de dames: mooie resultaten. 4 november is de eerstvolgende Koffie en Kaart dus je hebt nog genoeg tijd om je op te geven.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: als je op een foto klikt kom je in onze webshop. Kijk ook eens in het Clearance Rack want er zijn mooie nieuwe aanbiedingen.

Categorieën:kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Over mij, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s