Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Oepsie: ik was gisteren helemaal van het padje af.

10de9adb-dc71-4dd8-b42c-448ee7d9bdc0

Ja ik was gisteren echt in de bonen, helemaal van het padje af lol. Gisteren een hele blog geschreven en geplaatst in de heilige veronderstelling dat het: Wat is er over Woensdag was. Willem is namelijk ziek thuis en ons mam nog steeds in Velp dus ik was helemaaldewegkwijt.nl. hihi helemaal geen benul van de tijd lol. Dus ik wilde vandaag een Doosjes Donderdag blog schrijven en dacht toen opeens eh het is woensdag vandaag lol, Niemand die het ook gemeld had. Maar het doosje wat ik vandaag gemaakt heb is wel van restjes papier lol maar die laat ik jullie morgen zien, dan zit ik weer op het juiste schema.

Even een Update dan maar over ons mam. Ze begint haar draai te vinden in Velp ( Grave) en heeft dankzij mijn zus een Papegaai bij haar bed gekregen zodat ze makkelijker erin en eruit kan, dat deed namelijk veel zeer. Ze krijgt goed te eten en heeft ook drie keer op een dag een sociaal momentje als ze gezamelijk in de huiskamer eten. Mijn zus heeft 3 dagen in het hotel er tegenover gelogeerd en doet dat volgende week ook: super lief. En ze heeft ons mam ook mee naar buiten genomen in een rolstoel zodat ze de omgeving kon zien en het prachtige klooster ook van buiten kon bewonderen.

cc5a3c1c-79fc-4aea-b09f-c3b34c9d3ff2

Wij konden deze week niet gaan in verband met de griep van Willem maar als het goed is gaat hij morgen werken en kunnen we savonds bij haar op bezoek. Dan neem ik ook de kaart mee die mijn lieve vriendin en teamgenootje Danielle Kassing heeft gemaakt voor haar: echte post is zoveel leuker.
Ons mam blijft er nog wel even dus wie haar een kaart wil sturen dit is het adres:

Residentie Mariendaal
t.a.v. Mw. Philips kamer 2.11
Tolschestraat 2
5363 TC Velp

Alvast bedankt.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s