Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Piepklein doosje.

Stampin'Up!

Ja na twee keer chequen: het is vandaag Donderdag lol. Dus kan ik mijn doosje laten zien die ik gisteren aan jullie wilde showen.

Voelde me echt oud en vergeetachtig maar ja met een zieke vriend en moeder plus de dagelijkse drukte hier zit mijn hoofd een beetje vol. Zaterdag is weer onze maandelijkse Facebookhop dus moest daar ook nog iets voor verzinnen. Is super mooi geworden dus hou mijn blog in de gaten.

Ontwerp zonder titel (306).PNG

Terug naar mijn project. Het is een doosje geworden voor 1 Ferrero Rocher . Dit soort doosjes maak ik vaak als kleine gasten cadeautjesvoor de dames die naar de workshops komen. Dus ik het internet afgezocht naar een leuk nieuw exemplaar. Deze heb ik gevonden bij The Paper Pixie. Het ziet er moeilijker uit dan het is. Maar is het geen schatje? Ik hou van kleine doosjes.

Ontwerp zonder titel (303).PNG

Vanmiddag ga ik met Mandy en mijn zus naar ons mam. Willem is nog ziek en Mandy was vrij dus is zij zo lief om onze privé chauffeur te zijn. Ben zo blij met mijn dochter ❤️.

Hieronder vindt je de gebruikte producten, wil je een bestelling plaatsen of je inschrijven voor een workshop of evenement? Mail ons op madebyinepie@gmail.com we helpen jou graag!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Ontwerp zonder titel (303).PNG

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Doosjes, Ponsen, Stampin'Trimmer, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s