Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: Facebookhop The Lovely Stampers

 

Stampin' Up!Het is weer tijd voor de maandelijkse Facebookhop van ons team The Lovely Stampers. Het thema is Herfst.

Tja bij Herfst denk ik aan blaadjes dus heb ik met twee sets Dies namelijk Seasonal Layers Thinlits Dies en Nature’s Roots Framelits Dies allerlei blaadjes uitgestanst. Ik ben begonnen met het mooie See A Silhouette DSP. Stampin’Up! Had namelijk een mooi voorbeeld van een krans gemaakt.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Maar ik vond het rood toch niet bij ons interieur passen dus heb ik gekozen voor alleen het blauw met natuurlijk mijn lievelings kleur Bermuda Bay. Toen het klaar was mistte ik toch wat Bling Bling.

IMG_8655

Ik dacht erover om met de Wink of Stella glitter toe te voegen maar opeens kreeg ik de ingeving om het mooie Noble Peacock Foil Sheet in de kleur Bermuda Bay te gebruiken. En toen was het helemaal naar mijn zin😍Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat! Met of zonder de lichtjes aan straalt het nu een warm welcome uit in ons huis.

Stampin' Up!

Hop zeker langs mijn teamgenootjes die ook hele mooie projecten hebben gemaakt. Veel plezier met hoppen. Wil jij ook zo’n mooie krans maken mail ons dan of laat een bericht achter dan plannen we nog een workshop in: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, diverse, Ponsen, Stampin'Up!, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s