Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Thats what friends are spore.

IMG_8768.JPG

Dit weekend 2 dagen met vrienden gegolfd. Zo genoten van het mooie weer, de golfbaan, het lachen, de gesprekken en het lekkere eten. Zaterdag met 6 vrienden en vandaag met 2 andere vrienden. Terwijl we aan het golfen waren deze prachtige paddestoelen gezien en ik en ook mijn vriendinnen konden het niet laten om ze te fotograferen.

Ik wilde er een passende quote bij vinden en kwam dankzij Bibi de vriendin van ons Nick op deze quote uit: “Thats what friends are spore”. Zo’n leuke woordspeling. En zo toepasselijk op het afgelopen weekend. Wat een rijkdom om vrienden te hebben waar je lief en leed mee kunt delen. Die jou waarderen en respecteren: daar krijg je zoveel positieve energie van! Echt super.

Morgen komt een van mijn beste vriendinnen hier samen met mij knutselen. We gaan samen aan de slag met de geweldige Christmas Countdown Project Kit. Heerlijk samen knutselen, kletsen en lachen: gouden momenten. Thats what Friends are for!

Liefs Ine en Mandy

Wil jij ook zo’n leuke adventskalender maken, die je ook het hele jaar door kan gebruiken omdat je de laatjes aan 2 kanten kunt beplakken? Mail ons dan of klik op de foto hieronder om rechtstreeks naar onze webshop te gaan. Voor meer informatie: madebyinepie@gmail.com

Categorieën:Over mij, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s