Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag : Christmas Countdown Project Kit

Stampin' Up!

Vandaag ben ik samen met mijn vriendin aan de gang gegaan met de Christmas Countdown Project Kit. Wat een geweldige Kit. De houder van de doosjes is superstevig en de doosjes ook. Ze zijn al in elkaar gevouwen dus je hoeft alleen te stempelen en te plakken. Het papier en de cijfers en de versieringen zitten al in de doos, evenals een beschrijving maar je kunt het natuurlijk precies zo aankleden zoals jij dat wilt.

Ik heb gekozen om de doosjes aan twee kanten te beplakken. 1 de kerstkant voor het aftellen naar Kerst en de achterkant voor het hele jaar door.

10.01.19_TH_IMAGE_PAPER_TRIMMER_4

Ik ben helemaal weg van  het prachtige Feels Like Frost DSP en heb dus uit enkele velletjes 25 vierkantjes gesneden met mijn nieuwe Paper Trimmer van Stampin’ Up! Hij is echt heel erg fijn en je kunt hele smalle strookjes er af snijden wat voorheen met de oude trimmer niet lukte. Hiervoor gebruikte ik vaak mijn hakkertje van Tim Holz maar nu kan het gewoon met mijn Paper Trimmer. We verwachten dat deze vanaf 1 november ook voor jullie te bestellen is, maar dat laat ik zeker nog weten hier.

Ontwerp zonder titel (313)

De vierkantjes zijn 5 cm bij 5 cm en ik had een malletje gemaakt van Thick Whisper White waarin ik de uitsparing had geponst met de 1″cirkel pons. Zo zit de uitsparing bij elk vierkantje op dezelfde plek. Ik heb ze eerst zo neergelegd zoals ik het wilde en toen op de doosjes geplakt met Multipurpose Liquid Glue. Ik vind het erg mooi geworden.

Daarna ben ik samen met mijn vriendin aan de Kit begonnen. Echt zo gemakkelijk alles wat je nodig hebt zit erin. Er is een bijbehorende stempelset : Christmas Countdown. Maar die heb ik niet, dus heb ik andere stempels gebruikt zoals de mooie Snow Front set en de Hostesset Holiday Haul. Ook heb ik de dies gebruikt van de Snow Globe Scenes Dies: de schattige beertjes en het hertje en de bomen. Nu nog vullen met kleine cadeautjes. De Mini Curvy Keepsake doosjes passen er perfect in.

Hieronder zie je onze resultaten we zij er erg blij mee. Wil jij dit ook maken? Neem dan contact met ons en we helpen jou graag: madbyinepie@gmail.com Dit is ook erg leuk om samen met je kinderen of kleinkinderen te maken.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:creatief, Doosjes, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s