Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Mandy 4 jaar getrouwd.

Oh wat vliegt de tijd: 4 jaar geleden hadden we de prachtige bruiloft van Mandy en Gert. Wat hebben we genoten met ons allen! En wat geweldig dat ons mam er bij kon zijn.

Ontwerp zonder titel (316)

Gisteravond hadden we een SOL van ons team en ons teamgenootje Wilma had een geweldig project voorbereid. Het was best een pittige opdracht maar dankzij de foto’s lukte het toch. Toen het klaar was wist ik meteen die ga ik voor Mandy en Gert maken: leuk voor hun trouwdag. Ik heb de Stitched Be Mine Dies gebruikt voor het hart en de Well Written Dies voor het woordje Love. Het DSP is uit de See a Silhouette collectie en de basis is Real Red cardstock. Het mooie lint is het prachtige Silver Metallic-Edge Ribbon. De kaars in het glas is zo leuk met die witte schijven erin en het ruikt heerlijk naar appel en kaneel. Een echte herfst geur dus. Mandy was er erg blij mee, Gert Jan was nog niet thuis dus die ziet het straks pas.

Mijn eerste uitvoering was in het blauw, we hadden als opdracht een kaars te zoeken/kopen van 2 5/8″ doorsnee. Spannend wat het ging worden dus. Ik had een grijze en een lichtblauwe kaars gekocht bij de Action. Omdat ik nog niet wist welke kleur ik zou gaan gebruiken. We moesten namelijk een vel van 12″ bij 12″ cardstock gebruiken en ik wist niet wat ik nog had. Mijn vel Pacific Point komt uit het pak Brights. Ik vond het Blauwe DSP uit de See A Silhouette hier erg mooi bij passen. Ik heb er alleen een lintje omgedaan in de kleur Sea Side Spray want dat pastte zo mooi bij het cardstock. Ik heb er verder nog niks aan toegevoegd qua tekst of zo omdat ik nog niet weet voor wie het is. Ik heb er nog 2 andere kaarsen in gedaan en zal dit model zeker vaker gaan gebruiken. Het originele idee is van Dana Sullivan maar zij had maten voor een kaars doorsnede die wij niet in nederland kunnen kopen dus Wilma heeft zelf alles opnieuw berekend. Knap hoor. Zelfs voor een 2″ en 2 1/4″doorsnede kaars. Toppertje.

Hieronder vindt je de gebruikte producten , wil je losse vellen cardstock kopen bij ons is dat natuurlijk ook mogelijk. Mail ons op Madebyinepie@gmail.com. Ook het DSP kun je bij ons in halve of kwart pakken kopen.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, Doosjes, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s