Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: halve rondjes

Stampin' Up!

Maandag heb ik gewerkt aan mijn Christmas Count down project kit. Uit het mooie Feels like Frost Dsp heb ik de achterkant van de doosjes beplakt. Uit de 5cm bij 5cm vierkantjes heb ik steeds met een 1″pons halve rondjes geponst. Omdat het papier zo mooi is en ik 25 halve rondjes over had heb ik ze bewaard en mezelf uitgedaagd hier iets leuks mee te doen. Nou dat was wel even wat, eerst wilde ik er bloemen meemaken maar vond het toch niet mooi, vlinders zag ik er eerst ook in maar toen ik het bakje met mijn restant stansjes zag, lagen er ook bladeren in die nog over waren van mijn krans. En toen was het cirkeltje rond.

Uit het mooie Noble Peacock Foil sheets heb ik een strook van 1 cm gesneden. Deze heb ik op de basiskaart van Seaside Spray geplakt. En toen de halve rondjes links en rechts van de strook geplakt. Wat een heel leuk effect geeft. Toen de blaadjes erop geplakt. De prachtige tekst komt uit de mooie set Rustic Retreat. Deze set kun je voor de feestdagen gebruiken maar ook door het jaar heen. De tekst heb ik uitgestanst met een ovale Die en daarna heb ik een scalloped ovaal uitgestanst uit het mooie blauwe foil. Deze op de kaart geplakt en de tekst met dimensionals er boven op.

Ontwerp zonder titel (318)

Ik ben super blij met het eindresultaat en mijn opdracht: gebruik de halve rondjes, is ook geslaagd.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte producten: 

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s