Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: doosje met inzetstuk,

Toen Mandy en ik bij ons mam in het ziekenhuis waren hadden we een Rituals winkel gespot. Helaas sloot deze al om 5 uur dus ik had maar 5 minuten om een set handbalm tubes te kopen. Ik ben altijd op zoek naar kleine cadeautjes waar ik dan een leuke verpakking omheen kan maken.

IMG_8838.jpg

Vanavond gaan we weer naar haar toe in Velp. En ik wil voor ons mam zo’n tube hand balm meenemen. Maar nu nog een doosje maken om het in te doen. Ik heb gezocht op youtube en kwam ( zoals gewoonlijk) uit bij Pootles . Dit doosje komt uit December 2015 maar was precies wat ik zocht. Het is bedoeld voor 6″ bij 6″ Dsp maar toen ik het doosje af had vond ik het niet stevig genoeg. Dus heb ik het nog een keer gemaakt van Night of Navy cardstock. Daarna beplakt met het Feels Like Frost Dsp. Omdat de doos iets te groot was voor de tube heb ik er zelf een inzetstukje voor gemaakt. Dat kwam goed uit want ik vond het Dsp te mooi om er bovenop tekst op te doen. En het pluspunt was ook dat de doos nu steviger was. Vandaar dat ik bij het Dsp doosje ook een inzetstuk heb gemaakt. En een stuk lint toegvoegd.

Met de Snow Globe Scenes Dies heb ik de mama en baby beer uitgestanst en de boompjes. Het hartje komt uit de Stitched Be Mine Dies en had ik nog liggen. De tekst heb ik met versamark gestempelt en met wit embossingpoeder bestrooid en verhit met mijn Heat tool. Daarna heb ik een Stitched Rectangel Die gepakt en passend gemaakt voor mijn tekst. De tekst komt uit de set Well Said. Super leuk toch dat je de doos opent en dan zo’n leuk bericht ziet staan.

Ontwerp zonder titel (326)Ontwerp zonder titel (328)Ontwerp zonder titel (327)

De boompjes heb ik nog met de Wink of Stella ingekleurd voor de Bling Bling. Helaas is dat niet te zien op de foto.Ik denk wel dat ons mam het een mooi cadeau vindt.

In verband met de herfstvakantie is de workshop gisteravond niet doorgegaan. Omdat hier geen kleine kinderen meer thuis zijn had ik daar geen erg in. Nu verzet naar volgende week woensdagavond. Je kunt je dus nog opgeven via Madebyinepie@gmail.com.  Graag tot ziens op de Faramir 23.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Doosjes, Embossen, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s