Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Thank You card

 

Ontwerp zonder titel (330)

Vandaag heb ik dit mooie kaartje gemaakt waarbij ik een bloem gebruikt heb die ik van de week heerlijk heb zitten inkleuren.

Eerst allerlei Magnolia’s met wit embossingpoeder ge-embossed en daarna ingekleurd met wit craft inkt en Old Olive en Melon Mambo/ Rich Razzleberry/ Blackberry Bliss. Zo ontspannend om te doen.

Deze bloem komt uit de set Magnolia Blooms en heb ik gewoon uitgeknipt met mijn Paper Snips. De bladeren komen uit de Tropical Dies en die heb ik onder de dimensional van de bloem geplakt. De basiskaart is in Basic Gray. De mat is Whisper White waar ik een mooi planken motief op heb gemaakt met Gray Granite en Smokey Slate inkt. Hoe ik dit gedaan heb wil ik in een filmpje laten zien wat ik dit weekend ga proberen op te nemen, met de hulp van Willem. Dus wordt vervolgt.

De tekst komt net als de Die uit de Parcels and Petas bundel en die past weer precies op de Timeless Label pons. Voor de Bling Bling heb ik de Rose Mettalic Thread gebruikt en de Noble Peacock Rhinestones. Ik vind het een prachtig kaartje geworden en jullie?

Stampin' Up!

 

Wil je een bestelling plaatsen of heb je vragen mail ons dan op Madebyinepie.com, we helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, kaarten, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s