Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: There’s nothing impossible to him who will try. En mijn eerste Youtube filmpje.

Theres nothing impossible to him who will try..PNG

Vandaag een zeer toepasselijke quote:

There’s nothing impossible to him who will try.  Alexander the Great

Wie mijn blog volgt weet dat ik al tijden het maken van filmpjes  op mijn To Do list heb staan. Op de een of andere manier lukte het mij niet die drempel over te gaan. Maar van de week kwam ik een geweldige leuke techniek tegen die ik heel graag met jullie wilde delen. Bij mijn duitse collega Tanja Kolar kwam ik een filmpje tegen uit 2013. En dat heb ik uitgeprobeerd en ik vond het fantastisch en zo eenvoudig.  Maar hoe leg je die techniek uit met woorden en eventueel foto’s: eh geen idee. Dus toch maar de stoute schoenen aangetrokken en samen met Willem een standaard voor mijn telefoon gemaakt met een statief en een oude Selfie stick. En toen alles klaar leggen en filmen maar.

Ik was helemaal verbaasd dat het in 1 keer goed ging. Tuurlijk zijn er verbeter punten maar ik ben helemaal blij met het eindresultaat. Maar toen moest het nog op mijn Youtube kanaal gezet worden: gelukkig was onze Dennis nog thuis en heeft hij mij geholpen. Morgen vertrekt hij met het Nederlands zaalvoetbal elftal naar Roemenie , dus blij dat hij mij nog even kon helpen want Michael zit in Dublin, Nick is werken en Mandy is in haar eigen huis. En ik heb er nog te weinig verstand van. Hieronder dus mijn eerste filmpje:

 

Hoe vonden jullie mijn eerste filmpje? Ik zou het heel fijn vinden als jullie je willen abboneren op mijn kanaal en een Thumbs up willen geven ( duimpje omhoog). Dan ga ik zeker meer filmpjes maken. Mijn hoofd was een paar keer in beeld en ik verschoof mijn werkblad, maar het valt mij niet tegen.Dus blij dat ik het geprobeerd heb!

Ontwerp zonder titel (332)

Hieronder vindt je de gebruikte producten , wil je iets bestellen bijvoorbeeld de onmisbare Bonefolder, mail ons dan op madebyinepie@gmail.com. We helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

 

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Quote, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s