Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: WOW

Wow wat heb ik veel superlieve complimentjes gehad op mijn eerste Youtube filmpje. Sommigen hebben zich al meteen op mijn kanaal geaboneerd en het filmpje geliked en mooie commentaren neergezet. Super, en daar helpen jullie mij enorm mee want duimpjes en reacties zijn erg belangrijk in het Youtube wereldje. De teller staat nu al op 120 keer bekeken en 25 likes en 24 abonees. Wow dat had ik nooit durven dromen. Ik was al blij met 10 kijkers. Dit geeft mij wel moed om door te gaan, dus dank jullie wel!

En nu nog een keer WOW want Stampin’ Up! heeft een superactie: een 24-uurs stempel- Sale. Alleen op woensdag 23 oktober ontvang je 15% korting op 55 geselecteerde stempelsets: Wow!

Kijk gauw naar onderstaande afbeeldingen of jouw favoriet erbij zit en mail ons dan zo snel mogelijk je bestelling door, want dan bestellen wij het woensdag voor jou. Betaling kan via Tikkie overschrijving of contant. En als je de bestelling hier bij ons ophaalt op de Faramir zijn de verzendkosten voor ons, dat scheelt toch weer €5,95 extra.

TEAM-1TEAM-2TEAM-3TEAM-4TEAM-5

 

 

 

 

 

Dit zijn de plaatjes en als je hieronder op de link klikt zie je een flyer met tekst plus de pagina waar je het kunt vinden:

10.14.19_FLYER_24HRSTAMPSALE_EU

We helpen jou graag, liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Stampin'Up!, Stempelsets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s