Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Maandkaartje van Helene

Stampin' Up!

Iedere maand krijgen we van onze teamleidster Helene den Breejen een envelop met een kaartbasis een vel Dsp en een stuk cardstock. Verder mag je van alles toevoegen uit je eigen voorraad. Als de kaart klaar is plaatsen we die in een map onze groep en het is steeds zo leuk om al die verschillende kaarten te zien.

 

Ik heb de basiskaart eerst door de Woodland Embossingfolder gehaald. En ik heb de achterkant van het blaadjes papier gebruikt en hier de mooie tak uitgestanst uit de Beautiful Boughs Dies. De Rustic Retreat stempelset is een mooie combinatie met de set Nature’s Beauty. Wisten jullie dat van iedere verkochte Nature’s Beauty stempelset, Stampin’ Up! € 3,00 doneert  aan Mind. Echt super!

MIND is een organisatie die psychische problemen wil voorkomen, mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen en zorgen voor meer openheid en begrip. Dit doen ze door informatie te bieden, onderzoek te doen, projecten uit te voeren en actie te voeren.

Stampin' Up!

Ik heb het hertje uitgeknipt met mijn papersnips. En aan de binnenkant heb ik het hertje uit de Rustic Retreat gestempeld. En de tekst en takjes komen ook uit die set. De uitgestanste tak komt weer uit de Beautiful Boughs Dies. Net als de dennenappels en label van de voorkant. Zo leuk dat alles bij elkaar past.

Wil je nou ook zo’n mooie stempelset hebben. morgen hebben we een geweldige actie bij Stampin’ Up!: 15% korting op verschillende stempelsets. Ik heb er al een paar uitgezocht dus ik ga zeker bestellen. Als je de bestelling hier bij ons ophaalt scheelt het je dan nog eens € 5,95. Wij helpen jou graag met je bestelling.

Mail ons op:madebyinepie@gmail.com

 

TEAM-1TEAM-2TEAM-3TEAM-4TEAM-5

Of klik op deze link om te zien op welke bladzijde in de catalogus ze staan:

24-uurs Stempel actie

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s