Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: Thank You kaartje

Ontwerp zonder titel (338)

Tijdens mijn eerste Youtube filmpje: Madebyinepie:Techniek liet ik jullie zien hoe je heel eenvoudig met je Bonefolder een mooie achtergrond maakt. Omdat ik deze achtergrond nog over had en ook nog bloemen uit de embossing serie was dit kaartje zo gemaakt.

De basiskaart is 10,5 cm bij 29,8,0 cm scored op 14,9. Ik heb Gray Granite cardstock genomen hiervoor. Hierboven op kwam de zelgemaakte achtergrond mat. De bladeren  heb ik gestanst met de Beautiful Boughs Dies uit Old Olive cardstock. Daarna heb ik deze met de nieuwe Shimmery Crystal Effects. Maar ik vond de glitters te subtiel dus heb ik er de Ice Stampin’Glitter er over heen gestrooid. Die blijven goed erop plakken want de Shimmery Crystal effects is een soort dikke lijm met met witte en zilveren vlokjes.

Stampin' Up!

De tekst Dikke Knuffel komt uit de nederlandse stempelset Van Alles wat. Deze heb ik met Basic Gray inkt gestempeld op een reststukje Whisper White en met een cirkel die uit de Stitched Shapes Dies gestanst. Ik heb ook meteen een grote cirkel uitgestanst uit Gray Granite cardstock. Hier heb ik de 2 bloemen opgeplakt.Dan heb ik dimensionals achter op de kleine cirkel gedaan en heb ik Silver Metallic Thread gebruikt. Hoe vinden jullie het kaartje geworden? Het is echt verslavend dit nieuwe techniekje, ik vind het leuk om te doen en je krijgt echt geweldige achtergrondjes. Heb jij het al geprobeerd? Een teamgenootje van mij, Marielle heeft er mummies meegemaakt. Super leuk ga ik zeker ook een keer doen.

Hebben jullie al gekeken welke geweldige stempelsets vandaag in de aanbieding zijn? Alleen vandaag krijg je 15% korting op onderstaande stempelsets. Laat het mij gauw weten want ik ga vanmiddag bestellen.

TEAM-5TEAM-4TEAM-3TEAM-2TEAM-1

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, kaarten, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s