Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag : Snel doosje.

 

Stampin' Up!

Vandaag had ik het superdruk. Vanochtend eerst het huishouden gedaan en toen kwam er een dame op bezoek die kwam praten over de mogelijkheden om elkaar te helpen met onze bedrijfjes. Zeer goed gesprek gehad dus wordt vervolgd. Daarna eindelijk even bij kunnen kletsen met mijn vriendin en toen gauw naar huis voor de wedstrijd van Dennis. Er zou een livestream zijn maar helaas stond het in de eerste helft al 0-2 en de tweede helft konden we het niet meer zien en hoorden we dat het 0-5 is geworden in de laatste seconde. Jammer maar we wisten dat het moeilijk zou zijn want zij zijn de nummer 4 van de wereld. Dus nu zaterdag de laatste kans.

Ik had tijdens onze teamdag een mooie swap gehad van mijn teamgenootje Frederique. Er zat een Ferrero Rocher in en ik vroeg haar naar een beschrijving want ik had een workshop en dat zijn leuke tafelcadeautjes. Zij verwees me naar Youtube naar het filmpje van de Paper Pixie.  Dus kon ik het doosje ook maken. Nu wilde ik dit zelfde model gebruiken om een klein doosje in te doen en toen moest ik gaan rekenen om de juiste afmetingen te krijgen. Gelukkig gebruik ik dan retired cardstock en Dsp want er gaat soms toch iets mis. Toen het model klaar was heb ik het in Night of Navy cardstock gemaakt en de insert in het Subtles Dsp in de kleur Balmy Blue. Ik vind die gedrukte tekst zo leuk. Met de Classic Label Punch 2 labeltjes uitgestanst en van eentje een banner gemaakt door hem weer in de pons te doen. Deze over de Bakers Twine gedaan en mijn doosje was af. Super cute toch?

Stampin' Up!

Ik ben trots op mezelf dat ik nu steeds meer durf te doen zoals bijvoorbeeld een bestaand ontwerp aan te passen aan wat ik nodig heb. En ja er beland wel eens wat in de prullenbak. Maar zoals ik altijd zeg: het is maar papier dames hihi.

Als je meer informatie wilt of een bestelling wilt plaatsen, stuur dan een mailtje naar Madebyinepie@gmail.com we helpen jou graag,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Ponsen, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s