Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: heerlijk weekend voor de boeg.

Vanmiddag vertrek ik naar Amsterdam waar ik vanavond naar het concert van Krezip ga. Helaas heb ik sinds gisteren keelpijn dus echt mee zingen zal niet gaan maar ga ik toch super genieten. Dan lekker een nachtje in een hotel slapen en zaterdag nog een museum meepikken. En dan weer met de trein naar huis om de wedstrijd van Dennis te zien. Zondag weer richting Amsterdam want dan halen we Dennis op, van Schiphol.

Dus druk maar fijn weekend voor de boeg. Ergens moet ik ook nog beginnen aan mijn swaps. 9 november heb ik een Teamdag en de 13e vertrek ik al naar Dortmund voor On Stage. Mijn eerste keer dat ik zo’n meerdaags evenement mee maak. Enorm veel zin in want alle Europese demo’s komen dus ook Mijn Hero ’s :Pootles, Michelle Last, Barry en Jay. En natuurlijk mijn teamgenootjes.

Vandaag laat ik jullie de resultaten van de workshop zien van afgelopen woensdag avond. Mooie resultaten en we waren zelfs voor 21.00 uur klaar: hard gewerkt dus!

Wil je ook een keer een workshop bij ons volgen kijk dan onder het kopje evenementen of neem contact met ons op als je zelf een groepje hebt plannen we samen de datum in. Kan eventueel zelfs op zaterdagavond: madebyinepie@gmail.com

Graag tot ziens op de Faramir,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s