Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: live laugh love.

Vrijdag ben ik op pad gegaan naar Amsterdam, voor mij echt een wereld reis hihi. Ik zou een nachtje blijven slapen dus heb ik een tas ingepakt en wel met deze mooie Quote: Live laugh love.

Het concert was geweldig en heerlijk om even quality time te hebben met Muriel. Zij heeft Pieter en mij altijd als haar tweede ouders beschouwd. Helaas woont zij niet om de hoek dus zien we elkaar te weinig. Super om dan samen 2 dagen te genieten te lachen en van elkaar te houden. Live laugh love!

Heel bijzonder was ook het moment dat Krezip ” Sweet Goodbyes” speelde, wat voor ons met het overlijden van Pieter verbonden is. Voor altijd in ons hart! Gouden momentje.

Zaterdag zijn we naar de tentoonstelling Juwelen geweest in de Hermitage: prachtig. We houden allebei van paars en waren dus helemaal verliefd op deze waaier met viooltjes: zo mooi!

En op een Bermuda Bay plateau: prachtige combinatie.

Daarna heeft ze me heel lief in de juiste trein gezet want ze kent haar tweede moeder: ik verdwaal overal. In de trein appte Mandy mij al: Gert en zij waren in Eindhoven dus kon ik met hun mee naar huis. Dan konden we ook samen naar de laatste wedstrijd van Oranje kijken. Helaas speelde Dennis niet en speelden ze gelijk dus helaas geen WK kwalificatie.

In de rust kwam Anita van Bloem in Bloei een prachtig bloemstuk brengen die zij in opdracht van mij gemaakt had voor op Pieters graf: geweldig mooi. Zo blij mee! Binnenkort opent zij haar winkel in het Vossenhol in Geldrop: echt een aanrader!

Helaas stortte ik daarna in: ik had sinds donderdagavond al keelpijn en nu kreeg ik er koorts bij dus snel mijn bed ingekropen. Ook vandaag wil het nog niet echt dus gaan Mandy en Gert in onze plaats Dennis ophalen op Schiphol. Wat bof ik toch met haar en Gert: altijd staan ze klaar voor ons en hun broertjes. Toppers zijn het!

Iedereen een fijne zondag, geniet van het leven en elkaar en beterschap voor alle zieken,

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

7 antwoorden

 1. Lieve Ine. Zorg goed voor jezelf. En als ik iets voor je kan doen…… Wie liefde geeft ontvangt liefde terug!

  Geliked door 1 persoon

 2. Een leuk weekend zo te lezen, met veel herinneringsmomenten! Beterschap!

  Geliked door 1 persoon

 3. Lieve Ine, wat een prachtig bloemstuk. Heel speciaal. Fijn dat je zo’n leuke tijd hebt gehad en wat jammer dat je vervolgens ziek werd. Heel veel beterschapsknuffels,
  Monique

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s