Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Ziek

Vandaag geen blog: ik heb een partner die graag alles met mij deelt. Dus ook zijn griepvirus lol.

De dokter zei dat het wel 3 weken kan duren en Willem gaat nu zijn derde week in. Heeft zelfs een ontstoken oog en moet nu nieuwe lenzen bestellen omdat het virus nu in de lens zit.

Ik hoop dat ik toch eerder op de been ben want ik heb het megadruk met volgende week maandag koffie en kaart dan woensdag de zesde een workshop voor 7 dames, de negende teamdag in Arnhem, en de 13e vertrek ik voor 5 dagen naar OnStage in Dortmund. En daar moet ik nog swaps voor maken. Plus nog het gewone huishouden en een moeder in Velp waar ik nu niet naar toe kan, echt balen.

Na het douchen vanochtend was ik zo moe alsof ik een marathon had gelopen. Maar moest opstaan omdat de Schoorsteenveger zou komen. Ook mijn Ups man zou komen en gelukkig was die er ook op tijd bij. Vandaag verder geen plannen dan uitzieken. Even aan toegeven en hopelijk ben ik snel weer op de been.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s