Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Eigen haard is goud waard

Ik heb echt de griep te pakken:dan weer koud en dan weer warm. Gisteren is de Schoorsteenveger geweest en dus kon ons haardje weer aan. Waar we bang voor waren: een nestje in de pijp, was gelukkig niet zo. Gewoon vogeltjes die nieuwsgierig waren hihi. Voor wie het gemist had hier nog even een Bird movie:

Over birds gesproken dit plankje heb ik bestempeld met de Free As A Bird stempelset. Ik heb het met Stazon gestempeld en daarna ingekleurd met de Blends. Je moet wel opletten want anders loopt het uit. Dat gebeurde mij ook en toen heb ik de papieren bloempjes opgeplakt: niemand die het weet hihi

De tekst komt uit de mooie set: Bloemen zeggen meer. Leuk om je stempels niet alleen op papier te gebruiken. Vergeet niet dat als je de Stazon inktpad gebruikt dat je dan ook de stempel het beste kunt schoonmaken met de Stazon cleaner. Heb je deze niet dan helpen wij jou graag om hem te bestellen.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s