Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Eindelijk weer aan de knutsel: shaker card.

Onze vrienden en overburen zijn vandaag 20 jaar getrouwd. Ik had de datum in mijn agenda gezet en ingepland dat ik een mooie kaart voor hun zou maken. Helaas kwam de griep er tussen. Vannacht heel slecht geslapen door het hoesten van mijzelf maar ook door het hoesten van Willem. Terwijl hij codeine tabletten van de huisarts heeft.

Dus echt nul energie maar toch mezelf gewassen en aangekleed. De was gedaan en de vaatwasser en totaal op! Na een uurtje op bed liggen toch weer opgestaan en een kaart gemaakt voor hun 20 jarig jubileum. In deze tijd heel bijzonder.

Ik wilde een Shaker kaart maken met hartjes. De basis heb ik deze keer gemaakt van Thick Whisper White wat net wat steviger is. Met de Snow Globe Dies die bij de set Still Scenes hoort heb ik het gat voor de schuddebol uitgestanst. Daarna uitgetekend waar het zelfde gat moest komen voor het Feels Like Frost Dsp ( heb ik al verteld hoe mooi ik dit papier vind hihi). Het uitgestanst Dsp vormpje heb ik aan de binnenkant geplakt. Daarop stempelde ik de tekst uit de Sip Sip Hooray set. De cijfers komen uit de Make A Difference stempelset.

Toen heb ik de Snow Globe Shaker Dome gevuld met hartjes die ik uitgestanst had uit een reststukje van het zelfde Dsp. En nog wat rode hartjes en champagne foil hartjes die in mijn rest stansjes bak lagen. Want ja het is wel “Wat is er over woensdag”. Nog wat Snowflake Sequins erbij en toen kon ik de Dome opplakken. Ik had alvast liquid glue over de hele kaart gedaan en de plakstrip op de Dome zorgt ervoor dat niks ontsnapt.

Op de voorkant van de kaart het mooie Dsp( die mooi doorloopt in de schuddebol), de basis van de Dome en de letters heb ik uit champagne foil gestanst. De tekst Hooray komt weer uit de Sip Sip Hooray set.

Op de achterkant heb ik twee champagneglazen geplakt die ik eerst gestempeld heb en ingekleurd met mijn light Highland Heather Stampin’ Blend. Daarna ze uitgestanst met de bijbehorende Die. De tekst komt uit de set Well Said en heb ik met een stitched rectangle Die uitgestanst. Nog wat bubbeltjes in Highland Heather erbij gestempeld en nu had ik genoeg ruimte om een tekst te schrijven.

Leuk kaartje toch?

Wil je ook zo’n leuke Shaker card maken neem dan contact met ons op via madebyinepie@gmail.com , we helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s