Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Haloween

Ontwerp zonder titel (341)Helaas heb ik nog steeds nul energie. En omdat het vandaag Haloween is, laat ik jullie dit simpele maar schattige mummie doosje zien. Als je goed kijkt zie je dat ik de strepen gemaakt heb met mijn bonefolder: de techniek uit mijn eerste Youtube filmpje. Mijn team genootje Marielle had dat naar aanleiding van mijn filmpje ook gedaan.

Vond ik een super leuk idee dus gauw mijn Curvy Keepsakes Box Dies gepakt en een stuk Whisper White van 6′ bij 6″ ( 14,9 cm bij 14,9 cm) gesneden met mijn nieuwe Paper Trimmer. Deze heb ik nu bijna een maand in huis en hij bevalt echt super. Ik moest wel even wennen dat de snijlineaal echt vastklikt maar na een maand weet ik niet beter meer. Vanaf morgen kunnen jullie de trimmer ook bestellen bij ons hij kost € 30,00 . En als je hem bij ons ophaalt betaal je geen verzendkosten. Wij helpen jou graag.

img_8569

Okee verder met mijn doosje. Nadat ik het uitgestanst heb ben ik met mijn Bonefolder door de Smokey Slate inktpad gegaan en heb de strepen gemaakt: zo leuk. Met de 1/2″cirkel pons uit een restje Basic Black heb ik 2 hele cirkels geponst en 1 halve voor de mond. 2 Kleine pareltjes heb ik op de oogjes geplakt.  Toen het doosje in elkaar gevouwen, vergeet niet even de zijkanten langs je ( schoongemaakte) bonefolder te krullen want dan krijg je een lekker bol doosje. De oogjes en het mondje erop geplakt en je hebt een leuk doosje om wat snoepjes in te doen. Ook erg leuk als traktatie op school.

Mijn teamgenootje Danielle heeft vandaag een youtube filmpje gemaakt met deze Die waarin ze laat zien hoe je ook een schattige rendier maakt:

 Stampin’ Up! Rudolph Mini Curvy Keepsakes box – NL

Echt zo blij met deze stans: een echte aanrader!

Nou ik kruip weer snel mijn bed in want ben helemaal op. Hieronder vindt je weer de gebruikte producten.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Doosjes, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s