Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: eindelijk weer wat beter!

Stampin' Up!

Vanochtend voelde ik me eindelijk wat beter. Dus meteen iets aangepakt wat ik al tijden wilde doen: mijn zomer-/winter-kleding omwisselen. Als je nu naar buiten kijkt is het echt herfst dus dat mocht wel een keer. Maar door alle beslommeringen kwam het er maar niet van, maar vandaag is het mij gelukt. Moest wel vaak gaan zitten om te rusten maar heerlijk om dit van mijn to do list af te halen.

Wat ook allang op mijn lijstje stond was werken met de Pigment Sprinkles en met de Embossing Paste en de Basic Pattern Decorative Masks. Vorige week had ik al met de Sprinkles gespeeld. Om te oefenen want ik wilde er een video van opnemen maar helaas gooide de griep roet in het eten. Wordt vervolgd dus.

IMG_9267.jpg

Ze moesten drogen en vandaag besloot ik de Embossing Paste hierop te gebruiken. Eerst alleen in wit maar door toevoeging van een druppel Bermuda Bay Ink Refill kreeg ik een hele mooie kleur. Zo leuk om met de pasta te werken en je hebt snel een heel mooi reultaat. Gewoon de mask op het papier leggen en met de Palet Knive Pasta aanbrengen, net zo dik of zo dun als jij wilt. Ik heb het lekker dik gedaan want dat vond ik zo leuk, anders lijkt het net of ik alleen een sponsje heb gebruikt. Wel meteen alles afwassen.

IMG_9268.jpg

De tekst komt uit de Nederlandse Stempelset: Kaartje Van Mij. Prachtige teksten met ook wat humor. Ik heb eerst de kaart met mijn Embossing Buddy bewerkt zodat er alleen embossing poeder blijft zitten waar ik dat wil, en toen met Versamark gestempeld, bestrooid met poeder en daarna mijn Heat Tool gebruikt. Misschien leuk om hier ook een video filmpje van te maken want het heeft echt iets magisch net als de Pigment Sprinkles. Mijn basiskaart is van Bermuda Bay Cardstock en om de kleuren nog mooier uit te laten komen heb ik er nog een mat onder gedaan van Whisper White. Door de prachtige kleuren heeft dit kaartje niks meer nodig zelfs geen Bling Bling.

Ontwerp zonder titel (343).PNG

En zo leuk dat relief, ik weet zeker dat de ontvanger hier met zijn/haar vinger overheen zal gaan. Ben jij niet bang voor vieze vingers en wil je ook een keer met de Pigment Sprinkles en/of de Embossing Paste komen spelen? Mail ons dan op madebyinepie@gmail.com, hier kun je ook je bestelling doorgeven.

Vandaag kan je ook eindelijk de nieuwe Paper Trimmer bestellen, leuk cadeau om te vragen voor Sint of de Kerst. Wij helpen jou graag.

img_8569

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Embossen, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s