Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht en trots momentje.

img_9257

Zo alweer een week voorbij en zeker als je ziek in bed ligt vliegt het voorbij. Sinds gisteren ben ik weer op, maar het houdt nog niet over.

Van de week kreeg ik wel een enorme Boost. Ik had naar Kylie Bertucci die een hele grote Australische Stampin’Up! Demo is en 1 van mijn Stampin’ Up! Hero’s, een kaart opgestuurd voor haar vader die een zware operatie had ondergaan. Tot mijn grote verassing kreeg ik een prive bericht van haar op messenger dat ze mijn kaart Stunning vond. Helemaal leuk. Maar ik zag een dag later op mijn tijdlijn een berichtje van Masjenka mijn teamgenootje staan, dat Kylie mijn kaart ook in een filmpje had getoond. Ik meteen gaan kijken en bloos bloos, ik kreeg super veel complimenten. Wow dat doet een mens goed. Wil je het filmpje zien? Hier is de link, ze heeft wat moeite met mijn achtenaam lol op 9.10 ongeveer en op 12.09 heeft ze het ook over mij: trots.

Kylie Bertucci

En dit is het kaartje zoals ze het ook op Instagram getoond heeft:

IMG_9250.PNG

 

 

Wil je weten hoe ik dit kaartje heb gemaakt? Klik dan op deze link: Makkelijke Maandag

Hieronder zie je mijn weekoverzicht, fijn weekend allemaal,

Liefs Ine en Mandy

 

 

 

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s