Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Life is like a bath, the longer you’re in it the more wrinkled you get.

Life is like a bath, the longer you're in it , the more wrinkled you get

Vandaag deze grappige quote. De hele dag regent het al, ik word daar altijd een beetje down van. We hebben het haardje al aan staan, ik heb lekker zitten knutselen want morgen is het weer onze maandelijkse Koffie en Kaart. Dus even wat kaartjes voorbereid, er hebben zich al 5 dames aangemeld dus gezellig druk.

Dadelijk lekker eten en dan duik ik met mijn e-reader een heerlijk warm bad in. Even ontspannen, rustige muziek op de achtergrond: zalig. We rennen maar door en door en soms is het zo heerlijk om gewoon niets te doen. En gewoon te genieten van Me-time. Fijne zondag iedereen,

liefs Ine en Mandy

10.01.19_TH_PRODUCT_SUITE_Q4_OOP_EN10.01.19_TH_PRODUCT_STAMP_Q4_OOP_EN

Per 1 november is ook de nieuwe Christmas is Here suite te bestellen Stampin’ Up! heeft hier een mooi filmpje van gemaakt. Wil je deze mooie suite bestellen mail ons dan op madebyinepie@gmail.com. Je kunt ook de onderdelen los bestellen zoals bijvoorbeeld het mooie gouden lint of het Dsp.Bekijk het filmpje om te zien wat de suite inhoud en voor een paar mooie voorbeelden:

Christmas is Here

Categorieën:Paper Trimmer, Quote, Scrap Sunday

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s