Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Koffie en Kaart verslag

Vandaag was het weer een gezellige Koffie en Kaart middag.

Ik was zondag druk bezig geweest om wat kaarten te maken als voorbeeld. Op dit moment is de Buckle kaart een grote favoriet dus heb ik op het internet gezocht naar een model en kwam ik uit bij Sharon Armstrong. Zij had een paar mooie voorbeelden dus die heb ik nagemaakt en mijn eigen draai er aan gegeven.

Ook zag ik  leuke voorbeelden van Partitial Die cutting en dat vond ik ook erg mooi dus ook deze 2 ge-Cased nu van Stamptastic Designs. Nu had ik dus 2 modellen en 4 kaarten als voorbeeld voor de dames klaar. Er hadden zich 5 dames aangemeld, nummer 6 moest helaas afmelden Ivm een oppas hondje.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dus de tafel voor de 5 dames klaargezet en na gezellig bijgekletst te hebben gingen we gauw aan de slag want er moest een kaart gemaakt worden haha.

Er zijn 4 Buckle model kaarten gemaakt waarvan 2 toch meer flap kaartjes zijn geworden. En 1 dame wilde het Partitial Diecutting uitproberen en met een zeer mooi resultaat. Ik ben weer super trots op de dames want ze hebben alle 5 een mooie kaart gemaakt.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wil je ook een keer gezellig mee doen, meld je dan aan via Madebyinepie.com. De eerstvolgende is op maandag 2 december.

30 november is de eerste Kerst en Kaart dag. Er zijn nog maar 4 plekjes over. En 14 december zit helemaal vol. Willem heeft zin om aan het worstenbroodjes bakken te gaan beginnen. En natuurlijk het huis in Kerstsfeer te brengen. Ik nog druk met ontwerpen.

Komende woensdagavond komen er 7 dames voor het eerst nieuw op een workshop hier: spannend omdat ik ze allemaal niet ken en dus ook niet weet hoe creatief ze zijn. Ik heb al wat voorbereidingen gedaan en nu nog de laatste puntjes op de I zetten.

Wil je ook een keer een workshop hier volgen kijk dan onder het kopje evenementen of neem contact met ons op en dan plannen we een datum naar jullie keuze in. Wij zijn zeer flexibel qua tijden, dus het kan overdag maar ook s’avonds. Mail ons op madebyinepie@gmail.com.

Graag tot ziens hier op de Faramir,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Paper Trimmer, Ponsen, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s