Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Kaartjes voor de workshop.

Stampin Up!

Vandaag heb ik het super druk gehad met poetsen en de was en de voorbereidingen voor de workshop van morgenavond. Een groep van 7 nieuwe dames komen dan gezellig bij ons een workshop doen. Spannend aangezien ik maar 1 van de dames 1 keer gezien heb op een verjaardags feestje van haar buurvrouw mijn vriendin Els. Daar heb ik toen mijn visite kaartjes uitgedeeld en uitgelegd wat ik doe. Een paar weken later werd ik toen benaderd of het mogelijk was een workshop voor 7 dames te houden: natuurlijk, hartstikke leuk. Omdat ik niet weet of de dames ooit kaarten gemaakt hebben of gestempeld heb ik twee kaarten voorbereid: al het cardstock en Dsp heb ik voorgesneden en gerild. Super makkelijk met mijn nieuwe trimmer die echt de smalste strookjes snijdt. Zeer tevreden dus.

Het zijn twee Funfold kaarten geworden: een Easel kaart en een Flapjes Kaart. De easel kaart heb ik ooit op een Kaartenbuffet gemaakt en nu ge-updated met het nieuwe Dsp : Perennial Essence Dsp.  En de Flapjes kaart heb ik gemaakt met het Feels Like Frost en Magnolia Lane Dsp. Wisten jullie dat je met de kleine Magnolia Die gewoon een Magnolia uit het Dsp kunt stansen? Easy Peasy, je hoeft niet te stempeleEn en niet in te kleuren maar gewoon door de Big Shot halen en tadah: klaar.

 

Dit is de binnekant van de kaart geworden. Het kleine bloempje is van de Magnolia Blooms stempelset uit de beginners brouchure. Deze heb ik met de Stampin’ Blends ingekleurd.

Ontwerp zonder titel (357).PNG

Wisten jullie trouwens ook dat jullie nu ook het Magnolia Dsp in Bulk verpakking kunt kopen: 20 vellen van 2 dubbelzijdige designs voor € 21,00:

06.04.19_O1_MAGNOLIA-LANE-BULK-DSP

Prachtig papier toch? Ik ben er erg blij mee. En ik ben ook zeer tevreden hoe het kaartje is geworden. ik hoop de dames morgenavond ook. Nu nog even wat gasten cadeautjes maken en de tafels in een vierkant zetten. Willem is bezig met de eerste lading worstenbroodjes. 30 November is onze eerste Kerst en Kaart maar dan zit Willem in Dubai.Er zijn nog 4 plekjes vrij. 14 December zit al helemaal vol, dus grijp je kans.

Nu gauw deze blog online zetten.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin'Blends, Stempelsets, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s