Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: Een felicitatie kaartje. En (nu) nog genoeg worstenbroodjes.

Ontwerp zonder titel (360)

Vandaag een kaartje voor mijn schoondochter Bibi. Zij krijgt vandaag haar P uit gereikt dus dat verdiend een kaartje. Mijn vriendin en collega Danielle Kassing had vorige maand een P uitreiking van haar zoon Luuk. Die kaart vond ik zo leuk dat ik hem ge-cased heb.Dit was haar kaartje:

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

En dit is mijn uitvoering:

Stampin' Up!

De geweldige tekst komt uit de Nederlandse set: Kaartje Van Mij. De achtergrond stempel is de Crackle Paint die ik laatst heb aangeschaft met de extra korting. Hij stond op mijn verlanglijstje maar met de 24 uurs actie sprong hij spontaan mijn winkelmandje in hihi. Het Papier is van de 6″ bij 6″ Designer Series paper de Subtle collectie en wel in Mint Macaron. Ik vind dat script papier super gaaf. Maar ook de andere motieven:

40 Vellen Dsp papier, 2 vellen dubbelzijdig papier in 10 kleuren
: Balmy Blue, Blushing Bride, Calypso Coral, Highland Heather, Mint Macaron, Pear Pizzazz, Petal Pink, Pool Party, So Saffron, Soft Sea Foam. Deze sets hebben ze in alle kleuren families: ideaal!

Met mijn Paper Trimmer en een vierkante Die uit de Stitched Shapes Dies heb ik de letter P gemaakt. Superleuk kaartje toch?

Ontwerp zonder titel (358)

Vanavond komen er 7 nieuwe dames bij ons op de Workshop, heel veel zin in. De tafels staan al klaar. De cadeautjes heb ik net afgemaakt, dus ik ben er klaar voor. Willem heeft de eerste lading worstenbroodjes af en ze liggen al in de vriezer. Nu nog de boys de wacht aanzeggen anders heb ik geen worstenbroodjes over voor de 30ste November tijdens Kerst en Kaart.

Denk je nu hee das leuk ( en lekker) meld je dan snel aan voor 30 november. We maken dan mooie kerstprojecten van 10.30 uur tot 15.00 uur inclusief alle materialen, lunch, drinken en wat lekkers. Voor maar € 20,00. We hebben nog 4 plekken over. En anders moet je weer een jaar wachten. Mail ons op Madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s