Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:opdracht van ons mam

Vanavond ga ik voor de laatste keer bij ons mam op bezoek in Velp. Morgen gaat ze namelijk weer terug naar huis. Aan de ene kant fijn maar aan de andere kant ook meer zorgen. Want ze is dan weer helemaal alleen. Ze heeft mij gevraagd of ik doosjes kon maken als cadeau voor sommige verzorgsters daar en een bedankkaart voor heel de afdeling waarin ze nog een geldbijdrage stopt voor in hun potje.

Superleuke opdracht. Ik heb een hele fijne handcreme van Oriflame gekocht, mooie tekst ook: the cream that can fulfill dreams. En deze past perfect in het doosje wat je maakt met de Perfect Parcel Die.

ontwerp zonder titel-1

Ik heb het mooie Pretty Peacock cardstock gebruikt, ik vind deze kleur erg mooi. Het Dsp van Perennial Essence past hier perfect bij. Het hartje zit in dezelfde Die set. De tekst Thank you komt uit de New Wonders stempelset. Voor de Bling Bling heb ik een Noble Peacock Rhinestone er op geplakt en het mooie Revesible lint gebruikt. Mooi dank je wel cadeautje toch?

Mijn Oriflame handcreme heb ik gekocht bij Angelique Bouckaert. En de Stampin’ Up! gebruikte producten kun je gewoon bij ons kopen. Wij helpen jou graag. Nu gauw de kaart maken die laat ik hier morgen zien.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Doosjes, Geen categorie, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s