Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: bedank kaartje.

Zoals beloofd laat ik vandaag hier mijn kaart zien die ik voor ons mam gemaakt heb. Vandaag is ze terug in haar flat in Boxtel. 6 Weken heeft ze in Maliendaal in Velp gerevalideerd. Ze heeft het daar fantastisch gehad en we zijn superblij dat ze daar terecht kon. Maar ook fijn dat het nu zo goed met haar gaat dat ze weer naar huis kon.

Stampin' Up!

Ze wilde een grote mooie kaart waar ze geld in kon doen. Mijn basis heb ik gemaakt van Pretty Peacock Cardstock net als de doosjes. En ook het mooie Perennial Essence Dsp. Voor de letters Thanks heb ik mijn helaas retired Large letter Dies gebruikt. Deze doe ik nooit weg want ze blijven mooi. Wie mijn moeder kent weet dat ze altijd in hoofdletters schrijft op Facebook. (Ja ja mijn moeder van 91 zit gewoon op Facebook: geweldig toch.) Daarom wilde ik de tekst ook in hoofdletters doen. De letters heb ik uit het Dsp gestanst. Toen het Dsp op de kaart geplakt en de letters teruggeplaatst met minidimensionals eronder: Eclipse Letter techniek.

Met Versamark heb ik toen vlinders uit de set Vlinderdans gestempeld en met goud embossing poeder bestrooid en verhit met mijn Heat Tool. Daarna de vlinders uitgeponst met de bijbehorende pons. De vleugeltjes wat omgekruld met mijn bonefolder en op de kaart geplakt.

ontwerp zonder titel-1

Voor de binnenkant heb ik een stuk Whisper White gesneden en daar op de tekst Dankbaar gestempeld uit de mooie set Woordenschat. En nog een vlinder. Mijn moeder was er heel blij mee.

Wil je ook iemand bedanken of zoek je nog kleine doosjes, mail ons op madebyinepie@gmail.com. We helpen jou graag!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s