Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: #demodag2019

Wat een geweldige dag hebben we weer gehad. Zo fijn om mede demo’s te ontmoeten. Allemaal met dezelfde passie en liefde voor de producten van Stampin’Up!

S’ochtends opgehaald door Mandy die zo lief was om mij te brengen. In het van de Valk hotel in Arnhem zagen we meteen onze lieve vriendin Danielle. We hadden een mooi cadeautje voor haar, en ook voor Helene en Kaylee hadden we een mooi cadeautje bij. Helene had 2 eerste en 2 tweede plaatsen behaald hier in Nederland: dus super trots op haar.

Daarna konden we eindelijk Sara en Sean Douglas ontmoeten. Helemaal uit Amerika gekomen voor On Stage Life volgende week in Dortmund, en nu bij ons op de demodag. Leuk om ze gesproken te hebben en een mooi fotomomentje gehad. Echt lieve, warme betrokken mensen.

Danielle en ik zouden de lotenverkoop doen en hebben dus veel demo’s gezien en gesproken. Zo leuk om mensen die je normaal van Facebook kent nu in het echt te zien. We konden ook knutselen maar ik heb meer gekletst en gelachen. Na de lunch was de trekking maar helaas had ik geen prijs.

Wel veel mooie swaps gehad, ik had er helaas geen tijd voor maar iedereen bedankt!

Zo genoten, nieuwe demo’s leren kennen en veel van hun zien we volgende week weer in Dortmund. Heel benieuwd naar mijn eerste OnStage Life. Dan zien we Sara en Sean ook weer maar dan op het podium.Hieronder de groepsfoto:

We zijn nu thuis na de wedstrijd van Dennis. Nog even kletsen en dan tevreden naar bed: een dag met een gouden randje.

Categorieën:Geen categorie

3 antwoorden

  1. Het was geweldig he

    Like

  2. Fijn dat t n mooie dag mét gouden randje is geweest!! 😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s