Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: doosje met kaarten

Op de demodag van afgelopen zaterdag hadden Kaylee en Helene een leuke workshop voor ons : een bakers box met kaarten. Omdat ik samen met Danielle de lotenverkoop deed heb ik alleen het doosje afgekregen. Omdat ik de stempelset Bloemen Zeggen Meer zelf heb kon ik vandaag wat kaartjes maken. Leuke eenvoudige kaartjes maar door de eenvoud juist zo mooi.

Mijn vriendin Aggie was jarig en haar cadeau had ze al gehad: het concert van Dennis van Aartsen. Maar ik wilde ook niet met lege handen aankomen dus heb 4 kaartjes gemaakt zodat er nog ruimte was voor de handcreme.

We hadden via de mail de beschrijving gehad dus was het zo gemaakt. Aggie was er erg blij mee.

Dit waren de voorbeelden

:

Dus ik kan nog 4 kaartjes maken.

Mijn tafel is 1 grote ontploffing omdat ik nog druk bezig ben met de swaps voor Dortmund. En vanochtend nog even gauw de kaartjes moest maken. Maar woensdag is mijn tafel leeg en mijn koffer vol want dan vertrekken we naar Dortmund.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Doosjes, kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Paper Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s