Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Home decoratie

img_9439

Vandaag wil ik jullie deze Home decoratie laten zien die ik vorige week vrijdag heb gemaakt. Een kennisje opende toen haar bloemenzaak hier in het dorp. Zij had laatst een prachtig bloemstuk voor op het graf bij Pieter gemaakt. Dus wilde ik iets moois voor haar maken.

Haar bedrijf heet Bloem in Bloei en ze maakt prachtige bloemstukken en geeft ook workshops. Ze houdt van felle kleuren dus ik heb gekozen voor het mooie See a Silhouette Dsp. Met de helaas retired Large Letters Dies heb ik de naam uitgestanst. Voor de bloemen heb ik de 2 Daisy ponsen gebruikt en voor de bladeren de Tropical chic Dies. Ook de vlinders heb ik uit geponst uit het Dsp met de Dual vlinderpons. De kleine vlinders heb ik als puntjes op de i gebruikt.

Het dienblad komt van de action en heb ik gekocht na de teamdag van The Lovely Stampers. Helene had voor ons een prachtige houten lijst waar we met de Magnolia bundel een mooie homedeco mee konden maken.

img_9517

Deze heb ik nog niet af want ik wilde de lijst eerst grijs schilderen. Dus staat nog op mijn To do lijst. Maar toen ik deze kleinere dienbladen bij de action zag liggen heb ik er meteen 2 gekocht met het idee er iets soortgelijks van te maken.

Ik ben gewoon begonnen met de letters en Bladeren uit te stansen, en de bloemen en vlinders uit te ponsen. Daarna heb ik ze los op de lijst gelegd en gekeken wat er nog bij moest.

Anita was in ieder geval superblij met het eindresultaat, en ik stiekem ook.

Wil je ook zo’n mooie homedecoratie maken neem dan contact met ons op dan plannen we een workshop in. Mail ons op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, dies dinsdag, diverse, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s