Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

OnStage Live in Dortmund

Vanmiddag vertrekken we naar Dortmund naar mijn allereerste OnStage Live. Best spannend want ik heb geen idee wat ik kan verwachten. Heeeeel veel Stampin’up demo’s ontmoeten, ook veel buitenlandse want alle Europese Demo’s mogen hier naar toe.

Gelukkig zitten er in ons groepje ervaren mensen dus ik volg ze maar trouw zeker omdat ik overal verdwaal hihi.

Tassen zijn gepakt: kussen mee en rugzak vol met swaps.

Het was even doorwerken maar dankzij mijn Stamparatus is het mij toch gelukt.

Een hele mand vol met swapjes: kleine cadeautjes die je ruilt met andere demo’s om zo elkaar te inspireren maar ook om contact te maken.

Ik heb ook nog 4 speciale swaps gemaakt want ik hoop Pootles en Barry en Jay te ontmoeten en ermee op de foto te gaan want dat zijn toch wel mijn Europese helden. En Michelle want die is onze upper up. En natuurlijk 1 voor Damir en onze Demosupport afdeling.

Ik denk wel dat ik zondag versleten ben van alle indrukken. Ik probeer jullie op de hoogte te houden en Sneak Peeks van de nieuwe catalogus te laten zien.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s