Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Laatste dag #OnStage2019

Gisteravond hebben we heerlijk gegeten bij de Italiaan. Toen we bij de tafel kwamen lag er een lief cadeau op ons te wachten: een chocolade letter van Maaike. Prachtige verpakking.

Ik had een heerlijke Lasagna:

Michelle Last zat bij ons en we hebben echt goede gesprekken gehad. Ik heb haar nu 3 keer ontmoet en iedere keer leer ik weer wat nieuws van haar. Ze is zo’n geweldige lieve warme vrouw.

Na het veels te grote toetje: wat ik niet heb opgekregen.

Zijn we naar het hotel gegaan en ik Helene en Kaylee zijn naar onze kamers gegaan. De rest bleef nog in de lobby. Ik wilde nog even een stukje van Dennis zijn wedstrijd zien en die was super spannend. Gelukkig wonnen ze en zijn weer door in de beker. Toen gauw gaan slapen want vandaag was een spannende dag.

De laatste dag OnStage Live. En voor mij extra speciaal want ik was door Damir gebeld en hij had mij gevraagd of ik een presentatie wilde doen voor de Nederlandse demo’s in the Breakout Class. Ik heb ja gezegd want , nee zeggen blijft voor mij moeilijk lol. Toen ik ophing dacht ik wel meteen : eh wat heb ik nu gedaan? Dat is ook de reden dat ik mijn YouTube filmpje durfde te maken want hee dit deed ik in mijn eentje en niet voor een volle zaal.

Ik zeg wel eerlijk hoe dichterbij OnStage kwam werd ik toch wel zenuwachtig. Misschien sliep ik daarom de laatste 2 nachten zo slecht.

Maar ik heb het gedaan en volgens iedereen super goed. Dus super trots op mij zelf: weer uit mijn comfort zone gegaan.

De rest van de dag was weer geweldig. Mooie presentaties, goede lunch en Make en Takes.

Janneke de Nederlandse vertaalster kwam nog speciaal naar mij toe om mij te zeggen hoe goed ze mijn presentatie vond :zo lief! En ook al die andere die mij naderhand complimenten gaven voor mijn presentatie: super bedankt.

Daarna nog een hilarische stempeldemonstratie gekregen van Sara en Shelley , prachtig golf Dsp gekregen en toen was het voorbij.

Oh nee nog 1 speciaal moment wil ik met jullie delen:

Eindelijk Shelley nu ook ontmoet, met haar gesproken en toen samen op de foto: echt de slagroom op de taart. #Onstagelive2019 was fantastisch!

Nu nog een laatste diner met het team maar dat lees je morgen hier op mijn blog want ik moet nu gauw naar beneden.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s